KİTABIMIZ YAYIMLANDI: CHECK UP SAĞLIK İLETİŞİMİ

Sağlık haberciliğini ve her türde sağlık konulu yayıncılığı önem­siyoruz. Bu konuda “daha iyiye ulaşmak adına ne yapılması gerekiyorsa” iletişim akademisyenleri olarak biz de elimiz­den geleni yapmaya çalışıyoruz.
Yaptığımız en önemli şey ise bu alana yönelik temel bir araştırma gerçekleştirmek oldu. İletişim bilimi alanında ülkemizin en uzun süreli, en geniş kapsamlı, en büyük katılımlı ve en yüksek bütçeli araştırma projelerinden birini tamamladık.
Şimdi de bu kitapla, büyük emek verdiğimizi düşündüğümüz araştırma raporumuzun geniş kitlelerle buluşmasını, akade­mik bir rapor olmaktan çıkıp daha fazla kişinin kullanımına sunulmasını arzu ediyoruz.
Literatürk'te çıkan Check Up Sağlık İletişimi adlı kitabımızda sağlık konulu yayıncılığın kaynak kişileri konumundaki sağlık ve medya profesyonellerinin, iletişim akademisyenleri ve konunun diğer uzmanlarının görüş ve önerilerini, gazete, dergi, televizyon ve internetteki sağlık konulu yayın içeriklerinin analizini ve halkın bu yayınlar karşısındaki düşünce, tutum ve davranışlarının nasıl olduğunu sizlerle paylaşıyoruz.

Kitabı şu adreslerden temin edebilirsiniz:
Kitapyurdu: http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=683244
Pandora: http://www.pandora.com.tr/urun/check-up-saglik-iletisimi/332467
Kitapnehri: https://www.kitapnehri.com/k/825442/check_up_-_saglik_iletisimi_erkan_yuksel_ahmet_yalcinkaya_abdullah_kocak_sinan_aydin.htm
İdefix: http://www.idefix.com/kitap/cehck-up-saglik-iletisimi-sinan-aydin/tanim.asp?sid=H77OJYK40U4SKYNX3WE0


1 yorum: